Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Csak a labdarúgástól vonult vissza Gareth Bale

TÉMÁK:
#Gareth Bale
Cardiff, 2023. január 9. A 2022. március 24-i képen Gareth Bale walesi csapatkapitány kapura lõ a labdarúgó világbajnoki selejtezõ Wales-Ausztria mérkõzésen Cardiffban. A 33 éves, ötszörös Bajnokok Ligája-gyõztes támadó 2023. január 9-én bejelentette visszavonulását a profi labdarúgástól. MTI/AP/Matt Dunham
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A walesi válogatott csapatkapitánya januárban jelentette be visszavonulását, most új sportágban találkozhatunk vele.

Akik régóta követik Gareth Bale pályafutását, azok számára nem lehet túl nagy meglepetés, hogy a walesi labdarúgó évek óta lelkes golfozó. Most úgy tűnik, hogy profi szintre lép, és elindul egy komoly versenyen is.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Bale ugyanis megerősítette, hogy februárban részt vesz egy kaliforniai PGA Tour megmérettetésen, ahol rangos ellenfelek várják, amit jól jelez a 9 millió dolláros összdíjazás is – írja a Mirror.

A T&T Pebble Beach Pro-Am nevet viselő versenyen 156 profi golfozó indul, a legnagyobb névnek talán a US Open-győztes Matt Fitzpatrick, valamint Jordan Spieth és Luke Donald számítanak.

A profik mellett amatőrök is indulnak, a kaliforniai hírességek közül ott lesz a gyepen Bill Murray és Jason Bateman, valamint Macklemore is. A szervezők pedig több ezer látogatót várnak a Pebble Beachre.

Bale még 2020-ban nyilatkozott a golf iránti rajongásáról: “A labdarúgás az első számú sportágam. Azért fizetnek, hogy ezt csináljam, és mindig a legjobbamat adom. A golf egy hobbi, mint ahogy mindenki másnak, nekem is van hobbim.”

Az egykori labdarúgó régebben egy válogatott mérkőzést követően egy walesi zászlóval ünnepelt, melyen a „Wales. Golf. Madrid.” felirat volt olvasható, ami akkor eléggé felbőszítette a Real Madrid drukkereit.