Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Cristiano Ronaldo úgy érzi, karrierje egyik legjobb szezonját produkálta

A portugál öröme érthető, hiszen első teljes szezonjában rögtön megdöntötte a liga korábbi gólrekordját.

...svg content...Fotó: Instagram / Cristiano Ronaldo
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo a Szaúdi Pro Ligában (SPL) töltött első teljes szezonját pályafutása egyik legjobbjának nevezte, miután megkapta a díjat a rekordot jelentő 35 gólért.

Ronaldo, aki 2022 decemberében írt alá az Al Nassrhoz, háláját fejezte ki csapattársai felé: „Nem különösebben számítottam erre a szezon elején, de később már láttam, hogy akár össze is jöhet a dolog. Köszönetet szeretnék mondani a csapattársaimnak, mert nélkülük mindez nem lett volna lehetséges.” Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes egyéni sikere azonban nem jelentett trófeát klubja, az Al Nassr számára. A csapat csak a második helyen végzett a bajnokságban a rivális Al Hilal mögött, és nem jött össze a győzelem az Ázsiai Bajnokok Ligájában, a Szaúdi Szuperkupában és a Szaúdi Király Kupában sem.

A csapattrófeák hiánya ellenére Ronaldo azonban továbbra is optimista. „A célok minden szezonban nagyjából ugyanazok, nevezetesen, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és címeket nyerjünk. Ha összejön, az egyéni trófeáknak is örülök, de a célom továbbra is az, hogy ugyanaz a Cristiano legyek, akit ebben a szezonban láttatok. Továbbra is szeretném a legjobbamat nyújtani az Nassrral és a portugál válogatottal is” – mondta.