Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Copa América: videón Neymar parádés cselsorozata az elődöntőből

Fotó: Twitter/Lucas Figueiredo/CBF Futebol
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar is aktívan vette ki a részét a brazil győzelemből, és már csak egy lépésre vannak attól, hogy megnyerjék a nagy kupát.

A brazil válogatott eddig nagyon meggyőzően szerepel a Copa Américán, bár legutóbb csak egy góllal tudtak nyerni, ám az is elegendő volt ahhoz, hogy bejussanak a hőn áhított fináléba. Az ellenfél Peru volt, akik nem voltak veszélytelenek.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Jól bizonyítja mindezt az is, hogy az ellenfél csak egy góllal tudta felülmúlni őket, bár a győztes találat már az első félidőben megszületett. A 35. percben Paqueta értékesítette a gólpasszt, ami egyenesen Neymartól érkezett.

A PSG világsztárja, aki több évvel hosszabbította meg a szerződését, kiemelkedően játszik a kontinenstornán, és meghatározó tagja a válogatottnak. Legutóbb is egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Nagyon látványos cselek előzték meg a gólt, amit a pálya szélén készített felvételen is megnézhettek. Az első félidő lefújása előtt is volt egy nagyon látványos jelenet Neymar részéről, ami szintén látható az egyik videóban.

Már meg is van Griezmann új klubja? Megkönnyebbülhet a Barca

A másik elődöntőt Argentína vívja meg Kolumbia ellen, és ha Messiék nyernek, akkor összejön a nagy álomdöntő. Neymar és Messi újra egymás ellen játszhat, amivel egy régi vágyuk valósulhatna meg. A kapcsolatuk továbbra is remek, és nem kizárt, hogy a PSG meg tudja szerezni a hatszoros aranylabdást a Barcelona gazdasági gondjai miatt.