Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Conte el akarta mondani a véleményét, még mielőtt kirúgták volna

MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az olasz edző nem félt kritizálni játékosait és a klubvezetést sem.

A Conte menesztését megelőző hetekben egyre több volt az elégedetlenkedő hang a Tottenham öltözője körül, az olasz edző szerint ugyanis játékosai önző módon viselkedtek, a klubhierarchia pedig megnehezítette az egység kialakítását.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Vasárnap végül, 16 hónap közös munkát követően elköszöntek Contétól a londoniak, és azóta már az is kiderült, hogy  a csapat irányítását Cristian Stellini veszi át a szezon végéig. Nem mindenki gondolja ugyanakkor úgy, hogy szerencsés volt az olasz elküldése – írja a Football365.

Martin Keown, az Arsenal egykori játékosa szerint a Tottenham-nek nem lett volna szabad a szezon végéig meneszteni Contét, és figyelembe kellett volna venni, hogy bár a március szerencsétlen hónap volt számukra, összességében még így is meglehet a BL-indulást érő helyezés.

„Conte tudta, hogy el fog menni. Ki akarta mondani, és ki is kellett mondania, hogy mi volt a baj ennél a futballklubnál, és ezt számba kell venniük” – fogalmazott Keown, aki úgy véli, hogy az Arsenal szárnyalása is hozzájárult ahhoz, hogy a Spurs ennyire rosszul teljesít.

„A Tottenham jelenleg 20 pontra van az Arsenaltól, tavaly ilyenkor viszont még mindketten a legjobb négy közé jutásért küzdöttek, ami óriási nyomás alá helyezi a Spurst” – vélekedett Keown, akinek szavaiban azért lehet valami, hiszen a Tottenham tavaly két ponttal megelőzte az Arsenalt a szezon végén, így végül ők indulhattak a legrangosabb európai kupában. Azóta azonban nagyot fordult a világ.