Dollár
423,25 Ft
Euró
420,98 Ft
Font
483,45 Ft
Bitcoin
20,171 $

3,5 órán át tartott Conor McGregor műtétje a horrorlábtörése után

Fotó: Twitter/Conor McGregor
not image

Hujber Dávid

2021. július 12. - 06:00

Időközben Conor McGregor átesett az operáción, amire a szombati mérkőzése miatt volt szükség, melynek ideje alatt pályafutása legdurvább sérülését szenvedte el.

Mint ismeretes, az UFC-legenda még szombat este szenvedett súlyos lábsérülést Las Vegasban. Nem sokkal azután, hogy ringbe szállt Dustin Poirier ellen, máris a padlón találta magát, köszönhetően a kettétört alsó lábszárának.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Borzalmas volt a látvány, de ennek ellenére az ír fenegyerek úgy adott interjút, mintha mi sem történt volna, jelezvén hogy, ezzel nincs vége a közte és az ellenfele közötti rivalizálásnak. A TMZ közben arról ír, hogy McGregor már át is esett a 3,5 órás műtétjén Los Angelesben, ahol az orvosok egy rudat helyeztek a sípcsontjába, a szárkapocscsontját pedig lemezekkel és csavarokkal rögzítették.

Conor a műtétet követően azt írta a közösségi médiás oldalán, hogy nemrég jött ki a műtőből, az operáció kiválóan sikerült, és csodálatosan érzi magát. Hat hétig mankóval kell majd közlekednie, majd azt követően megkezdődhet a felépülése igazi szakasza.

A TMZ úgy tudja, hogy Conor várhatóan keddig vagy szerdáig kórházban marad, ahol Dr. Ellatrache és Milton Little ortopéd sebész végezte el rajta a beavatkozást.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.