Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Hajmeresztő lábtörést szenvedett Conor McGregor, de így is interjút adott (videóval)

Fotó: Twitter/Conor McGregor
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 12:37

Conor McGregor bal lába olyan csúnyán eltört, hogy azzal egy ideig még lábra sem fog tudni állni, nemhogy ringbe szállni.

A világsztár szombat estéje elég gyötrelmes és fájdalmas módon ért véget Las Vegasban egy szerencsétlen mozdulatsor végén. A bal lábszára nemes egyszerűséggel kettétört, amikor hátralépett, már az első menet vége felé.

Az ír nem tudta folytatni a küzdelmet, így Poirier lett a győztes TKO-val. Az RT a cikkében arról ír, hogy az UFC főnöke, Dana White később elmondta, McGregor lábát műteni kell, és a bal sípcsont alsó része tört el.

McGregor gyorsan kezdett, egy sor rúgással sorozta meg az ellenfelének testét és lábát, részben azt a stratégiát alkalmazta, amit Poirier ellene csinált a januári győzelmekor. 20 másodperccel a küzdelem megkezdése után azonban megtörtént a baj, és onnan már nem volt visszaút.

Poirier is azonnal látta, hogy ennek a meccsnek vége, ebből már nem fog felállni az ellenfele, hiszen kettétört a lába. Az ellenfél szinte érezte, hogy mely ponton törhetett el a világsztár lába, aki még ennek ellenére is határozott maradt.

Copa América döntő: Messi hihetetlen helyzete, visszafújták a brazil gólt (videó)

Képes volt a földön ülve interjút adni, amiben folytatta a keménykedést, hangsúlyozván, hogy a rivalizálás nem ért véget kettejük között, annak ellenére, hogy az amerikai megnyerte a legutóbbi két találkozójukat.

Poirier nem tart az írtől, és bármikor készen áll vele új harcolni, akár a ketrecben, akár máshol. Valószínűleg ennek lesz még folytatása, de arra sokat kell várnunk, mert ez a súlyos sérülés egyhamar nem fog helyre jönni, és ki tudja, hogy okozhatott-e maradandó károkat a végtagban.

A súlyos lábsérülésről készült videó ezen a linken keresztül érhető el, de csak erősebb idegzetűek nézzék meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.