Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Chris Prattnek annyi sikertelen meghallgatása volt, hogy majdnem feladta

Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha manapság már nincs olyan ember, aki ne ismerné A galaxis őrzőit, a Peter Quillt alakító Chris Pratt majdnem feladta, olyan sok sikertelen meghallgatása volt.

Mielőtt még megkapta volna Peter Quill szerepét a Marvel A galaxis őrzői című filmjében, a színész számos más Marvel-szuperhősfilm meghallgatásán járt, sőt, még a Star Trek és az Avatar meghallgatásain is részt vett. Csakhogy végül egyik szerepet sem kapta meg, a sok kudarc miatt pedig azt fontolgatta, hogy feladja a Marvelt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A színész Jimmy Kimmel Live című műsorban vendégeskedett, a Variety pedig arról írt, hogy annak idején Pratt is jelentkezett Amerika Kapitány meghallgatására, ám a szerepet végül Chris Evans kapta meg:

„Ó, igen, megtettem. Mindegyik meghallgatáson ott voltam. Nehéz dolgom volt a Marvellel.”

Pratt ott volt a Thor meghallgatásán is, noha nem a címszerepre pályázott, hanem egy mellékszereplőt alakított volna, ám nem hívták vissza:

„Mindegyik meghallgatásra elmentem. Eljutottam arra a pontra, hogy soha többé nem fogok meghallgatásra menni a Marvelhez. Azt gondoltam: ‘Ez hülyeség. Soha nem fogok szerepelni egy Marvel-filmben sem.’ Bármi, ami kijött, amihez egy olyan srác kellett, aki akár csak távolról is hasonlít rám, meghallgatásra mentem, így vagy úgy. Vagy beküldtem egy felvételt, vagy azt mondták, hogy ‘Nem, ő nem kell’, vagy odaértem, és láttam őket, ahogy azt mondták, ‘Ez volt az utolsó alkalom, hogy látni akartunk téged’.”

Pratt elárulta, DC-film meghallgatásán sosem járt ugyan, de a Star Trek és az Avatar meghallgatásain is bepróbálkozott – ezeket a szerepeket sem kapta meg. A színész végezetül hozzátette, amikor látta, hogy olyan embereket keresnek, akikben „megvan AZ”, majd újra és újra ezzel szembesült, már csak annyit gondolt magában:

„Hát, bennem határozottan nincs meg AZ, amit keresnek.”