Schumacher Vanda visszatér a Celebrandiban (videó)

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vandára is újabb kalandok várnak a Celebrandiban, még mindig várnak ránk meglepetések.

Az énekesnő megkerülte az ügynökséget és maga szervezett randit, a végeredményre egyáltalán nem számított. „Danica annyira vonzza szexuálisan Gyurit, hogy szinte felrobban a feje” – Puskás-Dallos Peti felállította a diagnózist

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A jól alakult medencés randi után – ahol Danicáék testileg is el tudtak mélyülni egymásban –, Köcse Gyuri beszámolt érzéseiről a Puskás-Dallos házaspárnak. Amikor Bogi egyenesen rákérdezett, hogy mi is történt egészen pontosan, a táncos csak ennyit reagált: „Azt szokták mondani, hogy »Úriember ilyenre nem válaszol.

Jázmin kifutó modellt varázsolt Balázs Andiból, aki mindent megtett, hogy „tessen” Zsombinak. A randiügynökség asszisztense megleste, majd kipróbálta, hogy hogyan vonul egy szépségkirálynő. Zsombor érkezésére rendesen felkészült, aki értékelte Balázs Andi igyekezetét.

Danics Dóri titkos randevút szervezett Ákossal, aminek rossz vége lett
Az énekesnő komoly vallomással érkezett Petihez és Bogihoz. A randiguruk alig jutottak szóhoz, amikor megtudták, mit élt át Danics Dóri a titkos találka végén.

Előzetes: Reggeli Budapesten, ebéd Milánóban, és vacsora Svájcban – ez vár Bogdányi Titanillára? Jázmin és Vanda nem értik, Titanilla miért nem ad esélyt valakinek, akinek saját magángépe van. A szépségkirálynő viszont előbb mond le egy vegán férfiről, mint egy jó steakről. A Celebrandi folytatódik hétfőn 20:10-kor az RTL-en.