Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Cyberpunk 2077: a CD Projekt Red reagált a kiszivárgott DLC és a next-gen információkra

CD Project Red
not image

Borbély Fanni

2022. január 18. - 00:23

A CD Projekt Red egyik fejlesztője reagált a nemrég kiszivárgott információkra a várható DLC-kkel és a next-gennel kapcsolatban.

A CD Projekt Red egyik fejlesztője reagált a nemrégiben kiszivárgott és azóta igen nagy port kavaró információkra, melyek igen bizalmasak lehettek, ugyanis többé-kevésbé kiszivárgott a játék jövője a Google Stadia, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S és Xbox Series X platformokon.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy minden úgy lesz, ahogyan az a kiszivárgott anyagokban van, de bizonyára vannak olyan elemek, melyek igazak lehetnek, ezért a fejlesztő is kénytelen volt reagálni.

A kiszivárgott információk szerint ugyanis a Cyberpunk 2077 next-gen patch – patch 1.5 – egyfajta soft relaunchként fog szolgálni, és a Cyberpunk 2077: Samurai Edition néven fog megjelenni, ráadásul az is kiszivárgott, hogy a fejlesztő valószínűleg egy februárban tartandó nagyszabású livestream keretein belül fogja bemutatni.

A nyilvánosságra került információk szerint ezen felül a Netflixre érkező animét is leleplezik, a patch pedig elméletileg olyan pluszokat ad a játékhoz, mint a fodrászüzletek, a játékosok kapnak garázst, bevezetnek egy transmog rendszert, javulni fog az AI reakciója, és a loot rendszer is újra lesz gondolva.

Sőt, állítólag még egy új DLC is megjelenik a közeljövőben, mely új fegyvereket biztosít, de lesznek kisebb fejlesztések is, például Judy és Panam esetében, akik a jövőben elvileg több üzenetet küldenek majd a játékosoknak a játék során, mindezt annak érdekében, hogy kicsit valósághűbb legyen a dolog számolt be a Tech Game.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.