18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Alig takarja valami Carmen Electra látványos melleit

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Takács Petra

2022. április 9. - 00:09

Carmen Electra mindig is nagyon erős volt mellben, és még ennyi év eltelte után is csodálatosan néz ki, szívesen emlékszik vissza a régi időkre.

Carmen Electra nemcsak egy név, sokkal több annál, függetlenül attól, hogy egy világsztárról beszélünk. Voltak idők, amikor szinte minden róla szólt a bulvármédiában, és a férfiak bolondulásig voltak érte.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Ez manapság sincs másképp, mert noha április végén tölti be az 50. életévét, irtózatosan szexi, az egyik legjobb nő a hírességek között. Kár lenne ezt tagadni, mert a tények önmagukért beszélnek, és a kor nála sem játszik igazán szerepet.

Az idősebb generáció jól emlékezhet azokra az időkre, amikor Carmen az NBA-legenda Dennis Rodman párja volt a 90-es években. A bulvármédia is csak kapkodta a fejét, nagyon sokat írtak róluk, érdekes párost alkottak.

Felér egy eszméletvesztéssel, olyan szexi a futballsztár felesége

Azóta évtizedek teltek el, Rodman visszavonult, Electra pedig énekesként és médiaszemélyiségként is belekóstolt a sztárok világába. A Baywatch egykori sztárja 49 évesen is ugyanazt a szexis külsőt hozza, mint régen, és szerencsére szereti a nosztalgiát.

Mindig is szerette a merészebb megjelenéseket, és most egy olyan ruhát mutatott meg magán a 90-es évekből, ami még ma is nagyon látványos. Kim Kardashian egy nagyon hasonló szettben jelent meg, mely rajta is extrán szexin áll.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.