Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Felér egy eszméletvesztéssel, olyan szexi a futballsztár felesége

Pilar Rubio négygyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, hogy Európa egyik legvonzóbb nője, így a férje még inkább szerencsésnek mondhatja magát.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nők életében a gyerekvállalás mindig is egy olyan pontot jelentett, amitől kezdve gyakorlatilag teljesen átalakul az életük. Ez természetes, már csak a hormonok miatt is, és már semmi sem lesz ugyanaz, mint azelőtt.

Nyilván ez enyhe túlzás, mert nem minden esetben van erről szó, erre remek példa erre Sergio Ramos felesége, aki igazi bombázó maradt. Több szempontból is dicséretet érdemel, és ha ezeket elkezdjük sorolni, valószínűleg sokan felkapják a fejüket. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Egyrészt Pilar négy gyermeket szült, és ennek ellenére van csúcsformában, olyan formában, amit nem egy fitneszmodell irigyelne meg. Nagyon-nagyon odafigyel az alakjára, és ez nemcsak az edzésekről szól.

Ilyen egy tökéletesen szexi és kerek magyar fenékforma (videó)

Teljesen egészségesen él, másképpen nem tudná összehozni ezt a formát, ebben teljességgel biztosak lehetünk, pláne ennyi idősen. A következő csavar a történetben, hogy hiszitek vagy sem, a sztár március töltötte be a 44. életévét.

Lapozó: 1 2

Soha nem volt még ilyen alacsony a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat közzétette legfrissebb adatait.