Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Felér egy eszméletvesztéssel, olyan szexi a futballsztár felesége

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
not image

Hujber Dávid

2022. április 8. - 04:03

Pilar Rubio négygyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, hogy Európa egyik legvonzóbb nője, így a férje még inkább szerencsésnek mondhatja magát.

A nők életében a gyerekvállalás mindig is egy olyan pontot jelentett, amitől kezdve gyakorlatilag teljesen átalakul az életük. Ez természetes, már csak a hormonok miatt is, és már semmi sem lesz ugyanaz, mint azelőtt.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Nyilván ez enyhe túlzás, mert nem minden esetben van erről szó, erre remek példa erre Sergio Ramos felesége, aki igazi bombázó maradt. Több szempontból is dicséretet érdemel, és ha ezeket elkezdjük sorolni, valószínűleg sokan felkapják a fejüket.

Egyrészt Pilar négy gyermeket szült, és ennek ellenére van csúcsformában, olyan formában, amit nem egy fitneszmodell irigyelne meg. Nagyon-nagyon odafigyel az alakjára, és ez nemcsak az edzésekről szól.

Ilyen egy tökéletesen szexi és kerek magyar fenékforma (videó)

Teljesen egészségesen él, másképpen nem tudná összehozni ezt a formát, ebben teljességgel biztosak lehetünk, pláne ennyi idősen. A következő csavar a történetben, hogy hiszitek vagy sem, a sztár március töltötte be a 44. életévét.

Lapozó: 1 2