Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,818 $

Pályára lép a Barcelona, élőben adja a tv

A Barcelona meccsét is élőben adja a tv a LaLigából, amit érdemes lesz figyelemmel követni, mert még mindig van tétje.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ken Russo
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid a Manchester City-vel játszott egy őrült meccset a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az első mérkőzést a spanyol fővárosban rendezték meg, aminek 3-3 lett a vége, de van még egy visszavágó, aminek Manchester ad otthont.

A Barcelona egy hasonló színvonalú mérkőzésen került drámai helyzetbe a PSG ellen. Az ember csak kapkodta a fejét a történések láttán, és jelenleg megjósolhatatlan, ki jut tovább, még akkor is, ha a katalánok jobb helyzetben vannak. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Barca jelenleg 67 pontos a 75 pontot gyűjtött a Real Madrid mögött, tehát innentől kezdve nem hibázhatnak, és lehetséges, már az sem lenne elég. A Cádiz otthonában lép pályára Xavi csapata, akik noha kiesőhelyen állnak, ez még nem jelenti azt, hogy ne okozhatnának meglepetést. A spanyol bajnoki mérkőzést a Spíler 2 adja szombaton 20 óra 55 perctől.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.