Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Szép munka: ilyen szálkás lett Exatlon-Dóri, ezt most rendesen odatette

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2022. február 4. - 03:10

Minden elismerésünk a fiatal lánynak, mert rettentő sokat dolgozott a formáján, ami rendkívül látványos lett, mondhatni készen állhat az Exatlon Hungary All Star évadára.

Nagyon bízunk benne, hogy Buzás Dóri is visszatér Dominikára, mert ott a helye, és van egy befejezetlen ügye, hiszen a harmadik évad második helyezettjéről beszélünk. Azok után lett második, hogy gyakorlatilag szinte végig őt tartották a favoritnak.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Legyőzője, Szente Gréti már ott van a mezőnyben, bár egyelőre nem dominál, várhatóan csak később fog berobbanni, ahogyan tette azt a harmadik évadban. Fő riválisa, Dóri sokat fogyott a Farm VIP 2 óta, ahol szintén második lett, és nemrég fontos gondolatokat osztott meg a követőivel, akik izgatottak amiatt, hogy a kedvencük ott lesz Dominikán vagy sem.

„Egy kis motiváció… Véleményem szerint!! Az emberek nagy része sokat bántja magát, első sorban amiatt mert, folyton másokhoz akarja magát hasonlítgatni. Tudtátok, hogy az elhízás lelki háttere összefügg azzal, hogy mennyire bízunk magunkban, mennyire becsüljük magunkat, vagy épp mennyire állunk ki magunkért…” – írta a hosszabb posztjában Dóri az Instagram oldalán, akinek csak gratulálni tudunk ehhez a formához, és érdemes elolvasni a sorait, mert nagyon tanulságosak

Exatlon: újabb óriási fordulat, Monoki Lehel jelentette be

„A ki nem mondott gondolatok érzések, gyakran súly feleslegként mutatkoznak meg, ezek mögött lehet önmagunkkal szembeni, család, munkahelyi, baráti társaságbeli probléma vagy bármi más.” – folytatta mélyebb gondolatsorozatát Dóri

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.