Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Exatlon: újabb óriási fordulat, Monoki Lehel jelentette be

Fotó: Instagram/Monoki Lehel
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez a fordulatok évada, Monoki Lehel sorra jelenti be a váratlan eseményeket, és legutóbb is így tett, aminek köszönhetően minden megváltozik.

Pénteken ismét távoznia kell valakinek a játékból, egyvalakinek már nem lesz esélye arra, hogy megnyerje a 15 millió forintos fődíjat. A TV2 ismét hatalmas összeget kínál a győzelemért cserébe, és ne feledjük, köszönhetően a nagy nézettségnek, bárkiből médiasztár lehet.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Miután a közepesen nagy influenszerek is szép összegeket kereshetnek az Instagramon, igencsak kecsegtető lehet az ajánlat. Önmagában azonban a 15 millió forintos fődíj is jelentős, és adott esetben megváltoztathatja az ember életét.

A csapatok mindig váltott felállásban párbajoznak, egyik héten a lányok, míg a másikon a fiúk. Ezen a héten a fiúkon a sor, hogy megküzdjenek egymás ellen, ám most történt egy váratlan esemény, ami Ungihoz köthető.

Exatlon: Monoki Lehel a kamerák előtt ordított fel, egyvalamit nem bír elviselni

Mivel ismét kidőlt a sorból, és a játékostársai védetté váltak a Mexikói ellen mérkőzés előtt, muszáj volt változtatniuk a döntéshozóknak. Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője jelentette be a változtatást.

Lapozó: 1 2