Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Hihetetlenül látványos formát hozott össze Buzás Dóri, az Exatlon sztárja

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Takács Petra

2022. március 7. - 03:09

Reméljük, hogy mindez arra utal, ott lesz az Exatlon Hungary All Star mezőnyében, mert jelenleg még erősebb formában van, mint a harmadik évadban.

Nem mindenki tért vissza olyan látványos formában vissza Dominikára, mint amikor először járt ott. Ez a teljesítményre is értendő, jó példa erre például Pap Dorci, aki messze nem hozza azt, mint várnánk tőle.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Szente Gréti dinamikája szintén hiányzik, bár ő tavaly is a végén kapcsolt feljebb, és már senki nem tudta legyőzni. Lehetséges, hogy idén is valami hasonló taktikát választ, mindenesetre jobb óvatosnak lennie, mert Bogi is erős.

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e újabb feltöltés, de valószínű, hogy igen. Nagyobb kérdés ennél, hogy hány új játékos érkezhet, és kik azok, hiszen a nagy nevek közül páran még mindig hiányoznak.

Csuti drámai vallomása, hogyan szerzett tudomást Edina bizonyos üzeneteiről (videó)

Buzás Dorottya, a harmadik szezon második helyezettje sincs még ott Dominikán, akit sokan szeretnének a mezőnyben látni. Igen megosztó volt a karaktere, és ez valószínűleg most sem lenne másképp, ugyanakkor a teljesítményével nem kicsit pörgethetné fel az eseményeket.

Lapozó: 1 2