Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Buzás Dóri nagy bejelentése, elhagyta Magyarországot, óriási lehetőséget kapott

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 9. - 02:05

Az Exatlon Hungary klasszis versenyzője, aki a Farm VIP-ban is bizonyította, hogy egy hatalmas harcos és kiváló sportoló, elhagyta Magyarországot, méghozzá nem is egy kis lehetőségért cserébe.

Buzás Dóri megérdemli a sikert, már csak amiatt is, mert a sors úgy hozta, az Exatlon Hungary harmadik évadában és a Farm VIP 2-ben is ezüstérmes lett. Aki nem tudná, egy remek kézilabdázóról van szó, aki most élete talán legnagyobb lehetőségét kapta meg.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Az élet úgy hozta, hogy Németországban játszhat tovább, ahol már nagyon várták. Nemrég érkezett meg, és ezzel most olyasvalamik veszi kezdetét, melyre még nem volt példa az életében, de rendkívül motivált.

„Megérkeztem. Üdv mindenkinek az új főhadiszállásomról. Ahogy korábbi posztban láthattátok, Németországba, Ebersbergbe igazoltam kézilabdázni. Pénteken meg is érkeztem.” – írta a posztjában az Exatlon Hungary és a Farm VIP sztárja.

Egy pillanatra megállt az idő Szalai Laura bikinis fotói láttán

„Hatalmas változás, kihívás, és lehetőség. Nagyon motivált vagyok. Kaptam pár üzenetet, hogy ne tűnjek majd el stb… szó se róla!!! Nagyon sok mindent tervezek.” – folytatta az örömteli bejegyzésében Dóri.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.