Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ash Gerlach
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyelőre a körülmények nem teljesen ismertek, de azt már tudni, hogy a buszon közel 60 ukrán állampolgár ült, többségében kiskorúakkal. Összesen 42 kiskorú utazott abban a buszban, ami egy kamionnal ütközött össze Tariverde és Baia között hétfőre virradó éjszaka.

A Maszol azt írja, a súlyos baleset miatt a Konstanca megyei hatóságok aktiválták a vörös beavatkozási tervet, amit 5 óra 45 perckor deaktiváltak. Röviddel a baleset után több egységet is riasztottak, hogy minél hamarabb megkezdhessék a mentést.

Úgy tudni, hogy összesen 15-en sérültek meg a balesetben, akik közül 13-an gyerekek, és orvosi ellátásra szorulnak. Két felnőttet és két gyermeket kórházba szállították, állapotuk nem ismert.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.