Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Exatlon All Star: így reagált Busa Gabi, amikor közölték vele, hogy meghalt Csollány Szilveszter

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Takács Petra

2022. április 15. - 19:37

Az egész országot megrázta Csollány Szilveszter halála, aki sokáig harcolt az őt ápoló kórházban koronavírus-betegként, de már nem tudott visszatérni.

Csollány Szilveszter már hónapok óta nem lehet közöttük, január 24-én hajtotta örök álomra a fejét, miután véget ért a heteken át tartó harca. Az orvosok mindent megtettek, amit csak lehetett, hogy visszahozzák a legendás olimpiai bajnokot, ám nem jártak sikerrel.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Már akkor sokan ledöbbentek, amikor kiderült, hogy az életerős és fitt bajnok állapota súlyosra fordult a kórházban, ahová koronavírus-fertőzöttként került be. Emberek milliói drukkoltak, szorítottak érte, de az utolsó nagy harcát sajnálatos módon elvesztette.

51 évesen hunyt el, két nappal ünnepelhette volna az 52. születésnapját, de ezt már nem élhette meg. Az Exatlon Hungary All Star versenyzői közül többen nem tudták, hogy mi történt, Busa Gabi szintén nagyon jól ismerte a legendát, jó kapcsolatot ápoltak egymással.

Ennyire veszi komolyan az edzéseket Kisó, vele van az erő (videók)

A háromszoros WAKO kickboksz-világbajnok, aki korábban Exatlont is nyert, szintén teljesen ledöbbent, amikor közölték vele a hírt. Erről a TV2-nek készített exkluzív videós anyagában beszélt, sok más téma mellett, miután hazatért egy ezüstéremmel a nyakában, ugyanis kikapott a döntőben, ahol a tavalyi győztes, Szente Gréti bizonyult jobbnak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.