Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Újra látogatható a Normafa, mégsem javasolják a felkeresését

Megszűnt a Normafa lezárása, ugyanakkor a park hivatalos oldala nem javasolja a hely felkeresését.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy a XII. kerületi önkormányzat péntek reggel közölte, lezárták a Normafát. Tették mindezt az ónos eső miatt, miután a fákra rakódott jég az éjszaka alatt megvastagodott, így ágak és tenyérnyi jégdarabok szakadtak le, illetve kisebb fák kidőlésére számítottak.

A hivatalos közleményben úgy fogalmaztak, „a balesetek megelőzése és a biztonság érdekében a Hegyvidéki Önkormányzat a Normafa erdőterületeit erdőgazdálkodói jogkörével élve péntek reggeltől ideiglenesen lezárta.”

Ám a Normafa Park hivatalos közösségi médiás oldala nemrégiben arról számolt be, hogy a fák veszélyes mértékű jegesedése megszűnt a területen, ezért a Normafa hivatalos lezárását az Erdőgazdálkodó megszünteti.

Ugyanakkor a bejegyzésben azt is kiemelték, ennek ellenére nem javasolják a hely felkeresését, mivel az utak több helyen rendkívül csúszósak, jegesek, és a gyalogosközlekedés balesetveszélyes lehet – szúrta ki az Index.

„A Normafa erdőterület, az erdőn belül nincs csúszásmentesítés, és a területet mindenki kizárólag saját felelősségére látogathatja! Kérjük, vigyázzanak magukra, és ha a látogatás halaszthatatlan, azt kizárólag csúszásgátlóval ellátott cipőben tegyék meg!”

– írják a Facebookon.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.

Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, a Trencsén melletti repülőtéren történt a baleset a Pohoda fesztiválon.