Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Újpesten belül máshol nyithat boltot a Mere, mint ahol korábban mondták

A hírek szerint a Mere budapesti boltja nem a Spar volt egységébe költözik be Újpesten.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, az orosz Mere már javában készül az első bolt megnyitására hazánkban, amelyet illetően korábban úgy lehetett tudni, hogy arra Káposztásmegyeren kerül sor, egészen pontosan egy nemrég bezárt Spar üzlet helyén. Ám a legújabb információk szerint Újpesten belül máshol nyithat boltot a Mere.

A Mindmegette értesülései szerint mégsem a Spar volt egységébe költözik az orosz diszkont. A gasztrooldal ugyanis a helyszínen járt, ahol megtudták, hogy a bezárt káposztásmegyeri Spar üzlet helyén nem nyílik Mere-üzlet. „Az orosz vállalat első hazai boltja valahol a közelben, egy egyelőre meg nem nevezett, még titokban tartott helyszínen lesz” – írták. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Emellett arról is érkezett hír korábban, hogy a Spar július közepén véglegesen bezárja egyik üzletét Szolnok belvárosában, a Pelikán Bevásárlóközpont földszintjén, mondván, az érintett üzlet a jövőben nem lenne működtethető eredményesen. Később pedig felmerült, hogy a bezárt Spar helyén esetlegesen az orosz Mere diszkontlánc nyithat üzletet.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.