Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Brutális teljesítményre lesz képes az új Xiaomi okostelefon

Xiaomi
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Xiaomi Mi Mix 4-et augusztus 10-én mutathatja be a kínai gyártó, és minden jel arra utal, hogy az egyik legcombosabb modelljük lehet, amit idén piacra dobtak.

A Xiaomi a Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlettel láthatja el a következő generációs Mi Mix 4 készüléket, ezáltal jelentős teljesítménybeli előrelépésre számíthatunk – olvasható a MySmartPrice beszámolójában.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A mobiltelefon egyébként 8 és 12 GB RAM memóriával érkezik, konfiguráció tekintetében 256 GB-os és 512 GB-os tárhellyel egyaránt megvásárolhatjuk majd az okostelefont.

Az eddigi pletykák szerint a Mi 11 Ultrához hasonlóan a Mi Mix 4 hátuljára is felszerelnek egy második kijelzőt, ám könnyen lehet, hogy a szivárogtatók félrefordítottak egy kínai kifejezést, mivel a legújabb Mi Mix-posztereken már csak egy panel nélküli kamerasziget díszeleg az eszközön.

Természetesen nem maradhatott le a készülékről a 108 megapixel felbontású főkamera, ami mellé periszkóp lencse társulhat, melyek segítségével extrém részletes fényképeket és videókat lehet lőni.

A 3C hitelesítési weboldal alapján 120 W-os gyorstöltési funkcióval érkezhet az új Mi Mix, az akkumulátor kapacitását pedig 4 500 mAh-ban határozták meg, így garantált a kétnapos üzemidő.

A Mi Mix 4-et a Mi Pad 5-tel egyetemben a Xiaomi augusztus 10-én, kedden fedheti fel egy nagyszabású online show keretében.