Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Brutális kamerát kaphat az új Xiaomi 12 mobiltelefon

Illusztráció/Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. november 9. - 20:22

A kínai gyártó semmit sem hagyhat a véletlenre, a legújabb csúcsmobilját ugyanis a legerősebb kamerarendszerrel szerelheti fel.

A Qualcomm csúcslapkáját, a Snapdragon 888 chipet tavaly év végén mutatták be, az utódjáról, a Snapdragon 898-ról pedig az idén november 30-án esedékes Tech Summit 2021 eseményen hullhat le a lepel.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Hogy ez miért is fontos? Nos, a Xiaomi volt tavaly az első gyártó, amely bejelentette a show során, hogy piacra dobják az új chippel felszerelt készülékeket, amelyek a Xiaomi 11 modellszériához tartoztak.

Idén sem lesz ez másként, iparági források ugyanis szinte biztosra veszik, hogy a Xiaomi 12 okostelefonok kaphatják meg elsőként a Snapdragon 898 lapkakészletet, és még decemberben világszerte elérhetővé válhatnak – írta a Sparrow News hírportál.

A Xiaomi 12 alapmodellje jóval erősebb lesz, mint az előző generáció Pro készüléke – a kamerarendszer 50 megapixeles főszenzorával egészen lenyűgöző részletességű és kontrasztú fotókat és videókat lőhetünk majd.

Üzemidő terén sem kell szégyenkeznie az okostelefonnak, a masszív akkumulátor ugyanis több napig tartó működést garantálhat, miközben 100 W-os gyorstöltési funkcióval lehet ellátva, melynek révén pillanatok alatt telepumpálhatjuk energiával a Xiaomi 12-t.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.