Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Britney Spears égetően szexi és vonzó szettben

Fotó: Instagram/Britney Spears
not image

Hujber Dávid

2021. július 12. - 20:07

Noha Britney több ezer kilométerre van tőlünk, mégis maximálisan át tudja adni a benne lévő erotikát, és ez még egy darabig biztosan így lesz.

Valljuk be, sok millió van a világon, akik szeretnének úgy kinézni, mint a világhírű énekesnő, akár húszévesen is. Abszolúte topformában van, és egészen lenyűgöző, hogy közel 40 évesen is ugyanazt a formát tudja hozni, mint régen.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

December 2-án lesz 40 éves, és addig talán a családi ügyei is rendeződnek, amik régóta negatív hatással vannak az életére, és nem tud igazán boldog lenni. Ennek ellenére igyekszik az lenni, és közben a követőknek is azt sugározza, hogy igenis, legyenek boldogok.

Hol vannak már azok az idők, amikor 2004-ben Jason Allen Alexander, vagy Kevin Federline oldalán láthattuk a 2000-es évek közepén. Azóta rengeteg minden történt vele, sajnos sok rossz dolog is, de emellett két gyereknek adott életet.

A pop régi királynője, akiért egykor a Föld minden tinije rajongott, és bármelyik stadiont többszörösen meg tudott volna telíteni, még mindig elég erős ahhoz, hogy meglepetést okozzon, és nemcsak a zeneiparban.

Lapozó: 1 2