Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Britney Spears égetően szexi és vonzó szettben

Noha Britney több ezer kilométerre van tőlünk, mégis maximálisan át tudja adni a benne lévő erotikát, és ez még egy darabig biztosan így lesz.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valljuk be, sok millió van a világon, akik szeretnének úgy kinézni, mint a világhírű énekesnő, akár húszévesen is. Abszolúte topformában van, és egészen lenyűgöző, hogy közel 40 évesen is ugyanazt a formát tudja hozni, mint régen.

December 2-án lesz 40 éves, és addig talán a családi ügyei is rendeződnek, amik régóta negatív hatással vannak az életére, és nem tud igazán boldog lenni. Ennek ellenére igyekszik az lenni, és közben a követőknek is azt sugározza, hogy igenis, legyenek boldogok. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Hol vannak már azok az idők, amikor 2004-ben Jason Allen Alexander, vagy Kevin Federline oldalán láthattuk a 2000-es évek közepén. Azóta rengeteg minden történt vele, sajnos sok rossz dolog is, de emellett két gyereknek adott életet.

A pop régi királynője, akiért egykor a Föld minden tinije rajongott, és bármelyik stadiont többszörösen meg tudott volna telíteni, még mindig elég erős ahhoz, hogy meglepetést okozzon, és nemcsak a zeneiparban.

Lapozó: 1 2

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.