Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Britney Spears 39 évesen is az egyik legjobb nő, nagyon szexi

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lassan 40 esztendős lesz az egykori tinibálvány, de még mindig szívdöglesztően néz ki, és az egyik legszexibb sztár.

Néha az embernek olyan érzése van, hogy a sztárok versenyeznek egymással, ami részben igaz is lehet, hiszen a piac ebből a szempontból kicsi, mivel minden egyes négyzetméteren találni egy hírességet.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Híresség és híresség között is van különbség, de Britney Spears még mindig az abszolút topkategóriába tartozik, aki évtizedek óta van benne a szakmában, bár közben számos nehéz időszakot is át kellett élnie.

A két gyereket is szült sztár nem mindig volt formában, testileg és lelkileg sem. Hatalmas karriert jósoltak neki, és a 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, karrierje csúcsán szinte minden rádióban ő szólt.

Palvin Barbi megmutatta aktuális formáját

Ennek a korszaknak vége, azóta a trendek is megváltoztak, és már nem olyan fényes Britney csillaga, ugyanakkor nem panaszkodhat, rengeteg pénzt keresett a karrierje alatt, ami még mindig tart, és soha nem tudni, mivel áll elő.

Az biztos, hogy a formája olyan szexi, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt, közel 40 évesen is. A róla készült új képek is ezt bizonyítják, mintha egy deka felesleges sem lenne rajta, a mini pedig egyenesen büntet!