Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,53 Ft
Euró
396,02 Ft
Font
468,76 Ft
Bitcoin
61,965 $

Britney Spears 39 évesen is az egyik legjobb nő, nagyon szexi

Lassan 40 esztendős lesz az egykori tinibálvány, de még mindig szívdöglesztően néz ki, és az egyik legszexibb sztár.

...svg content...Fotó: Instagram/Britney Spears
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Néha az embernek olyan érzése van, hogy a sztárok versenyeznek egymással, ami részben igaz is lehet, hiszen a piac ebből a szempontból kicsi, mivel minden egyes négyzetméteren találni egy hírességet.

Híresség és híresség között is van különbség, de Britney Spears még mindig az abszolút topkategóriába tartozik, aki évtizedek óta van benne a szakmában, bár közben számos nehéz időszakot is át kellett élnie. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

A két gyereket is szült sztár nem mindig volt formában, testileg és lelkileg sem. Hatalmas karriert jósoltak neki, és a 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, karrierje csúcsán szinte minden rádióban ő szólt.

Palvin Barbi megmutatta aktuális formáját

Ennek a korszaknak vége, azóta a trendek is megváltoztak, és már nem olyan fényes Britney csillaga, ugyanakkor nem panaszkodhat, rengeteg pénzt keresett a karrierje alatt, ami még mindig tart, és soha nem tudni, mivel áll elő.

Az biztos, hogy a formája olyan szexi, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt, közel 40 évesen is. A róla készült új képek is ezt bizonyítják, mintha egy deka felesleges sem lenne rajta, a mini pedig egyenesen büntet!

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.