Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Halálos iramban 10: Vin Diesel egy közös fotóval jelentette be

Brie Larson amerikai színésznõ a Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) címû filmje bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. március 8-án. Az akciófilmet március 10-tõl vetítik. (MTI/EPA/Nina Prommer)
not image

Borbély Fanni

2022. április 11. - 08:19

Újabb taggal bővül a család, ezúttal ugyanis a Marvel Kapitányt megformáló színésznő is feltűnik majd a Halálos iramban legújabb részében.

Vin Diesel egy Instagram-posztban jelentette be, hogy már Brie Larson, a Marvel-univerzum Marvel Kapitánya is a család tagja, aki csatlakozik a szereplőgárdához a tizedik Halálos iramban-filmben.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

“Igen, igen, igen… ha látod ezt az angyalt a vállam felett, azt mondod magadban, hogy ‘ez Marvel Kapitány’. Nyilvánvalóan szeretet és nevetgélés látható ezen a képen. Amit azonban nem látsz, az a karakter, akit a Halálom iramban 10-ben fogsz megismerni. Fogalmatok sincs róla, mennyire időtlen és lenyűgöző lesz a történetünkben. A szépségén, az intellektusán… és az Oscarján túl, haha, ez a mély lélek, aki olyasmit ad hozzá, amire talán nem is számítottál, de tutira vágytál rá. Üdv a CSALÁDBAN Brie”.

Ezekkel a szavakkal köszöntötte Larsont a családban Diesel, a film pedig ha minden igaz, akkor 2023. május 19-én szabadul be a mozikba, melyben természetesen Diesel is visszatér Dom Toretto szerepében, ahogy a család többi tagja is: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Charlize Theron.

Az év elején arról is lehullt a lepel, hogy Jason Momoa és Daniela Melchior is csatlakozik a szereplőgárdához, a legfrissebb bejelentéssel pedig elmondhatjuk, egyre csak növekszik a szuperhősök száma a filmben, hiszen Larson a Marvel-univerzum Marvel Kapitányát alakítja, Momoa a DC-univerzum Aquamanjét, míg Melchior Az öngyilkos osztag Patkányfogó 2-jét formálta meg.

(Variety)