Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

A brazilok edzője a szurkolók türelmét kéri, a 17 éves Endrick nem lép pályára hétfőn

A Real Madrid új játékosa előtt nagy jövő áll, ám az edző szerint még nem jött el az ideje annak, hogy pályára lépjen.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Fernando Bizerra
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a brazil válogatott vezetőedzője, Dorival Junior a szurkolók türelmét kérte a mindössze 17 éves Endrick kapcsán, ugyanis az ifjú játékos nem lesz benne a kezdőben a hétfői, Costa Rica elleni Copa América-nyitányon.

Mint ismert, a fiatal márciusban győztes gólt szerzett Brazíliának a Wembley Stadionban Anglia ellen 1-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen, majd a Santiago Bernabeu Stadionban 3-3-as döntetlent ért el Spanyolország ellen, június 8-án pedig a Copa Américára való felkészülés közepette az utolsó percben lőtt góljával 3-2-es győzelemre vezette csapatát Mexikó ellen. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Tehetsége tagadhatatlan, ezt bizonyítja az is, hogy a tornára a híres 9-es számú mezt is megkapta, ami arra utal, hogy kiemelt szerepet kap a kilencszeres győztes csapatban. Az ESPN szerint Dorival ugyanakkor vasárnap riporterek kérdésére elárulta:

„Egy kis türelmet kérünk. Ez olyasmi, ami természetesen fog történni. Lehet, hogy nem is kell sok idő, mert rendkívül ügyes. Sürgetem, hogy pályára lépjen, de kell egy bizonyos egyensúly. Kiváló képességekkel rendelkezik, és az egyik legígéretesebb játékos.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Az edző bejelentése szerint a kezdőcsapatban Raphinha mellett Endrick két új Real Madrid-játékostársa, Vinícius Júnior és Rodrygo is szerepel, de a Real Madrid középpályása, Éder Militão és az Atletico Mineiro hátvédje, Guilherme Arana is szerepel a keretben.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.