Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,88 Ft
Euró
394,91 Ft
Font
467,16 Ft
Bitcoin
68,518 $

Újabb nagy név távozik Újpestről, egyes újpestiek pezsgőt bontottak

Egyre több újpesti fejezi ki háláját annak a döntésnek, hogy a szerb védő is elhagyja az Újpest csapatát.

...svg content...Fotó: Újpesti szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. május 1-jén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest összességében egy nagyon eredménytelen szezont zárt az NB1-ben. Utolsó bennmaradóként nem lehet büszke a teljesítményre a csapat, függetlenül attól,hogy Mészöly Gézával volt egy igencsak biztató sorozatuk is, majd fordult a kocka, és az egymást követő vereségek miatt veszélybe került az NB1-es tagságuk.

Végül ugyan megőrizték a helyüket, a keret totális átalakítására van szükség, és a vártnak megfelelően a klub sorra küldi el a játékosokat. A Ferencváros elleni vereség sem okozhatott meglepetést, most pedig Branko Pauljevic távozását jelentették be, aki hét év után igazol el, de többen ennek nagyon örülnek. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A hét év alatt két Magyar Kupát nyert az Újpesttel, miközben 8 gólt és 20 gólpasszt osztott ki. „Hála istennek! Soha viszont nem látásra!” – írta egy szurkoló a bejelentés után. „Végre valahára,amit a Fradi ellen is művelt…” – szólalt meg egy másik rajongó. Ugyanakkor volt, aki védelmébe vette a játékost. „Szerintem több tisztelettel tartozunk Pauljevicnek, mint amit a kommentek mutatnak. Egyike volt azoknak a játékosoknak, akik hosszú ideig erősítették a klubot, és ami nagyon fontos, hogy olyan emberről beszélünk, aki vért izzadt a pályán. Köszönet érte!”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.