Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Bosszúból leszorított egy hídról egy motorost, aki lezuhant

A közúti agresszió általában mutogatással, büntetőfékezéssel, vagy éppen fizikai konfrontációval szokott végződni, ám egy autós majdnem egy motoros halálát okozta. Ráadásul szándékosan.

Fotó: Unsplash/Anders Jildén
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A 34 éves Nikesh Mistry többször is megpróbált leszorítani az útról egy motorost, melynek következtében végül frontálisan ütközött egy másik autóval, a motorost pedig jóformán lelökte a hídról. Az eset még 2022. november 19-én történt, amikor Mistry a BMW-jével „incidensbe keveredett” egy 40 év körüli, motoros férfival.

A rendőrség által „nem verbális szóváltásként” leírtak után Mistry ezután megpróbálta leszorítani a motorost az útról. Addig fajult a dolog, hogy végül már mindketten az út rossz oldalán közlekedtek. A BMW sofőrje azonban ennek ellenére is folyamatosan próbálta leszorítani az útról a motorost, miközben ütköztek a szembejövő autóval. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Ekkor a motoros a hídról az alatta lévő aljnövényzetbe zuhant, súlyos sérülései miatt pedig azonnal kórházba szállították. Ráadásul kiderült, hogy a szembejövő jármű egyik utasa is súlyos sérüléseket szenvedett, s őt is kórházba kellett szállítani. A Sky News jelentése szerint az agresszív sofőr a bíróságon bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban, s 4 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.