Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Ádám Martin elárulta, mit mondott Szoboszlainak a gól előtt

Ádám Martin is kulcsszerepet játszott abban, hogy a magyar válogatott, ha drámai módon is, de kijutottak egyenes ágon az Európa-bajnokságra.

Fotó: A magyar csapat tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Marco Rossi szövetségi kapitány egyértelművé tette, hiába elég a döntetlen Bulgária ellen az Eb-kijutáshoz, nem arra fognak játszani. Ez látszott is, viszont a vártnál messze nehezebben alakult az este Szófiában.

A 10. percben Ádám Martin már vezetéshez is juttatta a magyarokat, viszont nem sokáig tartott az öröm. Nem egész 15 perccel később Delev gondolta úgy, hogy izgalmasabbá teszi a körülményeket. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A 36. percben pedig már emberhátrányban voltak, bár ezt nem tudta kihasználni a válogatott. Olyannyira nem, hogy Kerkez is megkapta a második sárga lapját az 57. percben, mellyel még inkább változott a dinamika.

Ádám Martin kérése Szoboszlaihoz

Sőt, a 79. percben már a hazaiak vezettek, így félő volt, hogy még a kijutás is veszélybe kerülhet. A hosszabbításban egy öngól döntött, ugyanakkor a magyar csapat megérdemelte a kijutást, még akkor is, ha ez nehéz szülés volt.

„A gólomnál mondtam Szoboszlai Dominiknak, hogy oda fogok érkezni. Neki lehet ilyet mondani, mert ő oda fogja rúgni, ahova kell.” – idézte az mlsz.hu Martint, aki természetesen szintén nagyon boldog.

Necces volt a vége, mindenki érezte a csapatnál ezt, viszont senki nem adta fel, aminek meglett az eredménye .„Azért kellett izgulni a mérkőzésen, 1-0-nál rúgnunk kellett volna még egyet, de végül kijutottunk!”

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.