Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Bódi Sylvi a régi énjéről: kicsit nagyobb volt az arcom, felszínesebb voltam

Véleménye szerint jót tett neki, hogy megnevelte az óceán: mai napig hálás mindazért, amit a szörfözés során felismert, megtanult.

Fotó: YouTube/LifeTV
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Bódi Sylvi azt mondja, kitartásra, türelemre és alázatra tanította a szörfözés. Saját bevallása szerint korábban elvakította a rivaldafény, jobban adott külsőségekre, ma már azonban egészen másképp gondolkodik. A természetben érzi magát igazán otthon, ami korábbi sebeit is begyógyította – derül ki a Tényeknek adott beszámolójából, amit az Index szemlézett.

„Nekem is volt olyan korszakom az életben, amikor kicsit nagyobb volt az arcom, kicsit öntörvényű voltam, és nagyon jót tett, hogy az óceán megnevelt – nem mintha a szüleim nem neveltek volna meg, mert szerintem jól csinálták alapvetően, de az óceán tovább vitte ezt a munkát” – fogalmazott Sylvi, aki 14 évesen kezdett modellkedni. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Ám úgy érzi, eljött az idő, hogy lezárja élete ezen szakaszát. „Én nagyon régen belekerültem a médiába, úgy érzem ezen a területen nekem már minden megadatott. És ezért nyilván nagyon hálás vagyok, de úgy is érzem, hogy elég” – vallotta be. A modell emiatt a jövőjét is visszavonulva képzeli el, nem szeretne már tévében, műsorokban szerepelni.

Sokat változott az utóbbi években

Elárulta, szívesen szervezne gyerektáborokat a világ több pontján. Mint mondta, neki nagyon jó a természetben, egyre kevésbe szeretne az „épített környezetekben” élni, ez a felismerés pedig a jellemét is formálta. Úgy érzi, sokat változott az elmúlt években az előnyére, a régi felszínesség is kiveszett belőle.

„Szerintem sokkal jobb fej vagyok. Mondjuk 20 éves koromban sokkal inkább azt néztem, hogy milyen autóból száll ki egy férfi, és egy jóideje már azt nézem, hogy ki száll ki, teljesen mindegy, milyen autóból. Az, hogy ki milyen ruhában van, milyen márkában, ezek annyira felesleges dolgok már az életben” – jelentette ki Sylvi.

„Egy időben ez nekem meghatározó volt, hiszen benne voltam a modellkedésben, számított, de aztán rájöttem, hogy ez nem én vagyok, ebből ki kell egy kicsit emelkedni. (…) Nem voltam elég jó ember. Ezt kemény kimondani, de nem voltam soha rossz ember, de kicsit felszínesebb voltam, és az akkori gyerekkori barátaim is ráébresztettek erre, hogy hahó, mi lett veled, elvitt téged ez a modell-világ” – emlékezett vissza.