Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,70 Ft
Euró
379,57 Ft
Font
442,94 Ft
Bitcoin
43,417 $

Videó: BKV-sofőr verekedett össze majdnem egy jegy nélkül utazni akaró utassal

Egy TikTokon terjedő videón látható, ahogy egy buszsofőr és egy utas durva hangnemben veszekednek, miután a sofőr nem tudott jegyet adni, azonban leszállíttatta volna az utast.

Illusztráció. Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Bűnügy

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Több mint másfél millió megtekintésnél tart egy videó TikTokon, melyen egy BKV-buszsofőr veszekedése hallható egy utassal, aki jegy nélkül akar utazni – és ha ennyit hallanánk, akkor egyértelmű is lenne a történet.

Azonban a párbeszédükből kiderül, hogy az utas vett volna jegyet, azonban a sofőrnél nem volt, emiatt nem akarta felengedni a buszra, és emiatt durvult el kettejük beszélgetése. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

@anonymus089012 #bkv #busz #magyarország #magyartiktok #magyar #foryourpage #fypシ #fyp #foryou #nekedbelegyen❤️ #pusztuljonaforyouba #pusztoljonforyouba #nekedbee #nekedbelegyen #neked #fy ♬ eredeti hang – ANONYMUS089012

Végül nem fajult tettlegességig a vita, de a buszon utazók közül többen is jelzik, hogy azért nem kellene leszállítani valakit a járműről, mert a sofőrnél nincs jegy, egy utas pedig egy ponton rendőr hívásár is kilátásba helyezi.

8 év börtönt kapott a Nánási úti gyilkosság vádlottja

Olyan súlyos sérüléseket okozott vadászkésével haragosának, hogy a kiérkező mentők sem tudták volna megmenteni.

Előírná a kormány, milyen arányban fogadhat külföldit egy munkásszállás

A következő 4 évben összesen 20 milliárd forint felhasználásával 25-30 újabb munkásszállás építése indulhat el állami támogatással.