Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Bíró Ica kiakadt: nem azért jöttem, hogy ugráltasson egy ilyen…

Bíró Ica kikérte magának azt a hangnemet, amit Ripli Zsuzsi engedett meg magának vele szemben a Farm VIP-ban.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izgalmas, fordulatos és drámai volt a Farm VIP új évadának első adásrésze. Erőteljesen indult a 2023-as szezon, 16 olyan hírességgel és sztárral, akik mind nagyon különböznek egymástól, többek között személyiségben is.

Rékasi Károly igazi vezére lehet a csapatának, bár az első napon zokogásban tört ki, összeomlott az egyik feladat miatt. Nagyon akart teljesíteni és ez igencsak rányomta a bélyegét a teljesítményére. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP műsorvezetője csavart egyet a sztorin és bejelentette, két versenyzőnek azonnal helyet kell cserélnie egymással, méghozzá véglegesen. Így kerülhetett Szabyest a riválisokhoz, ahol lesznek még problémái.

Egyenesen gyűlöletet látott Rékasi Károly szemeiben, amit közölt is vele. A színész ezt tagadta, majd az asztalnál a fiatal srác kiverte a biztosítékot az őszinteségi rohamával, ami többeknek nem tetszett.

Ez volt az a pont, amikor Rékasinak kezdett elege lenni a srácból, de Bíró Ica sem unatkozott. Icának Ripli Zsuzsival akadtak gondjai, nem tetszett neki, hogy utasítgatja őt, ráadásul olyan hangnemben, ami nem megfelelő számára.

„Egy leosztást kaptam Ripli-hadnagytól… amit én nagyon zokon vettem. Nemcsak az, hogy amit mond, ahogy mondta, az volt a nagyon durva, parancsolt. Ezt a hangot, nem azért jöttem, hogy engem itt ugráltasson egy ilyen… Nem akarom bántani, de ezt a hangot nem!”