Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Bíró Bea elmondta, milyen most a kapcsolata Törőcsik Danival a Nyerő Páros után

Fotó: Instagram/Nyerő Páros
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 17:36

Az RTL Klubnak adott közös interjújában mesélt Bíró Bea arról, milyen volt a Nyerő Párosban szerepelniük, ami egy több mint különleges élmény volt.

Bea azt mondta, abszolúte nem viselte rosszul a vereséget a döntőben, mert ameddig rajtuk múlt az eredmény, addig mindent megtettek. „Igazából bent voltunk a döntőben.” Hozzátette, ennél többet nem is várt volna ettől az egésztől, így ezen a területen elégedett.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Dani nem volt bosszús a vereség miatt, szerinte ez így volt szép, és megint csak gratulált Csillának és Zsoltinak. „Utólag főleg minden megszépül.” – mondta Dani a Reggeliben. Őszintén tudtak örülni a mások sikerének, és tudták, hogy jó helyre megy a pénz, hiszen házat terveznek építeni Csilláék.

Bea a feladatokat várta a legjobban, így az összes emlékezetes számára, messze ő élvezte azokat a legjobban. Ha azonban ki kellene emelnie egy feladatot, akkor azt mondaná, amikor vakon tologatta Danit egy bevásárlókocsiban.

„Mentem mint egy állat át a falon. Nagyon jó volt.” – fogalmazott Bea, aki most is boldogan emlékszik vissza a játékra. Dani szerint minél tovább szerepeltek a műsorban, annál inkább jobban kapcsolódni kezdtek a játékokban egymáshoz, a végén szinte már verhetetlenek voltak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.