Elképesztően szexi bikinis fotók láttak napvilágot az 56 éves Salma Hayekről

Fotó: Instagram/Salma Hayek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salma Hayek abszolúte Jennifer Lopez magasságokban van, ami a formáját és a fiatalos kinézetét illeti.

Sokszor esik szó Jennifer Lopez hihetetlenül fiatalos megjelenéséről, és nem mellesleg olyan szexi vonalai vannak, mint soha ezelőtt. Erre is nagyon büszke lehet a világsztár, aki megdöbbentően jól tartja magát.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

JLO mellett más hírességek is vannak, akik hasonló cipőben járnak. Nemrég Demi Moore-ról olyan felvételek láttak napvilágot, hogy az ember csak kereste az állát, mennyire jól tartja magát a színésznő.

Sorra bukkannak fel a korábbi generáció hírességei bikiniben, miközben még a fiatalok is nehezen veszik fel velük a versenyt. Salma Hayek a másik nagy kedvencünk, aki ráadásul igazi humorbomba, imád viccelődni.

Olyan energiákat mozgat meg maga körül, amit még a közösségi médián keresztül is érezni, annyira meggyőző. Lenyűgözően néz ki, és úgy tűnik, tovább és tovább tudja növelni azt a bizonyos tétet.

Fürdőruhában fotózták, és mielőtt valaki azt hinné, a felvételek legalább 20 évvel ezelőtt készültek, tévednek. Ezek aktuális fotók a világsztárról, aki egyszerűen még mindig a világ egyik legvonzóbb nője.