Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Ilyen vonzó módon jött ki a vízből Sáfrány Emese bikiniben

Sáfrány Emese maximálisan tisztában van azzal, hogy milyen vonzó nő, és öröm nézni, milyen sokan irigykednek rá, de egyúttal néha kínos is látni azt, milyen emberek támadják.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek között sok a frusztrált személy, akik szimplán irigységből bántják a másikat, és olyan kritizálnak egyesek, akik fele olyan formában nem tudtak összehozni az életük során. Innentől kezdve nem nehéz kitalálni, kik az igazán kínosak a témában.

Azt is jól látni, hogy egyesek egymásra találnak a hozzászólások között, és egymást bátorítva bántják a sztárokat, akik messze jobb formában vannak, mert egyszerűen tesznek önmagukért. Szerencsére azok sincsenek kevesen, akik elismerik a másik formáját, és dicséreteket mondanak nekik. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Nagyon trendivé vált a plasztikai beavatkozásokkal takarózni, és azok, akik azt állítják, amiatt néz ki valaki jól, mert átesett egy-két beavatkozáson, valószínűleg soha nem sportoltak komolyabb szinten. Egy plasztikai beavatkozás édeskevés ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki, azért igenis tenni kell.

Sáfrány Emese tett is, és láthatjuk, hogy kirobbanó formában van. Csak úgy repkednek róla a bikinis fotók, és természetesen őt illetően sem maradnak el a bántások, de ehhez már hozzászokott. A legújabb bikinis fotója is nagyot megy, fantasztikusan néz ki, lenyűgözőek a vonalai.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.