Clouds
21 Budapest
Dollár
357,77 Ft
Euró
384,96 Ft
Font
437,44 Ft
Bitcoin
27,855 $

Beszólt a bírónak, kétmeccses eltiltást kapott José Mourinho

TÉMÁK:
#José Mourinho
Róma, 2022. március 17. José Mourinho, az AS Roma vezetõedzõje a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntõjének AS Roma-Vitesse visszavágó mérkõzésén a római Olimpiai Stadionban 2022. március 17-én. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Juventus elleni meccsen még ott lehetett a kispadon a portugál tréner.

Mourinho az akkor még sereghajtó Cremonese elleni elvesztett mérkőzést követően került összetűzésbe a negyedik számú játékvezetővel, amiért a portugál edző piros lapot kapott Marco Piccinini bírótól.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

José Mourinho az eset miatt kétmeccses eltiltással is büntették, ám az Olasz Labdarúgó Szövetség  bírósága múlt szombaton felfüggesztette a döntést, ugyanis a Roma fellebbezett az ítélet ellen.

Így aztán Mourinho ott lehetett a Juventus elleni hazai rangadón a Roma kispadján; csapata pedig végül egygólos győzelmet aratott. Most azonban úgy tűnik, a következő két mérkőzésen csak a lelátóról figyelhet.

A szövetség fellebbviteli bírósága ugyanis elutasította a Roma fellebbezését, melynek kapcsán sportági vizsgálatot is indítottak – számolt be róla az olasz ANSA hírügynökség.

Mourinho a Juventus elleni mérkőzést követően elmondta, hogy szerinte provokálta őt a negyedik játékvezető, és jogi lépéseket fontolhat a büntetés miatt.