Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Alig tért vissza, máris kitették a Juventus keretéből Pogbát

Összesen két meccsen jutott szóhoz, az Európa-ligában biztosan nem lép pályára.

...svg content...MTI/EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 90min értesülései szerint kitették a Freiburg elleni Európa-liga nyolcaddöntő keretéből Paul Pogbát, amiért állítólag elkésett az egyik edzésről, amivel megszegte a klub fegyelmi szabályzatát.

Pogba még tavaly nyáron tért vissza a Juventus csapatához, amely szabadon igazolhatóként szerezte meg a Manchester Unitedtől a 29 éves játékost. Ezt követően azonban egészen a múlt hétig nem lépett pályára. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

A Juventusnál korábban jó teljesítményt nyújtó Pogba 2016-ban igazolt a Manchester Unitedhez, 89 millió fontért cserébe. Végül hat évet követően újra Olaszországba költözött.

A visszatérés azonban nagyon nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték, Pogba ugyanis makacs térdsérüléssel bajlódott, azonban nem volt hajlandó kés alá feküdni a Juventus sportorvosának javaslata ellenére sem.

Pogba emiatt nem csupán a Juventusnál, de a francia válogatottban sem tudott pályára lépni, így lemaradt a 2022-es világbajnokságról is. Idén összesen két mérkőzésen kapott lehetőséget, 35 perc jutott neki.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.