Berki Mazsi várandósan is nagyon vonzó, itt a bizonyíték

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2021.június.22 - 04:03

A várandóság sok esetben csak még szebbé teszi a nőket, valahogy a körülöttük lévő energia is átalakul, még csodálatosabbak lesznek.

A nők egytől egyig különlegesek, és szerencsére még mindig vannak olyan férfiak, akik ezt maximálisan értékelik, és úgy bánnak a kedvesükkel, ahogy az megérdemli. Az idő múlásával a lovagiasság is kezd kimenni a divatból, ami szomorú, de vannak kivételek…

Nőként a várandóság egy nagyon más időszakot eredményez, össze nem hasonlítható a korábbiakkal. Ezt csak azok tudják és ismerik, akiknek már volt részük ebben, de két ugyanolyan terhesség sem létezik.

Mazsi régóta várt arra, hogy megélje ezeket a pillanatokat, és a szíve alatt hordhassa első gyermekét. Krisztián számára nem teljesen új a helyzet, mivel a korábbi kapcsolatából van gyermeke, aki szintén kislány.

Exatlon-Dóri azt mondja, határozottan sokat változott, ezekben a dolgokban

Berki Mazsinak is kislánya lesz, noha Krisztián sokági szentül hitt abban, hogy fia lesz, ám most nem lett igaza. Mazsi igyekszik informálni a követőket, akik már 185 000-en vannak az Instagram oldalán és aktívak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.