Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Berki Mazsi szexi csizmában villant szilveszter előtt

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi is hamarosan átlép a 2023-as évbe, ami számára is sok újdonságot hozhat, amire szükség is van a nehéz 2022-es esztendő után.

A 2022-es egyértelműen nem Berki Mazsi éve volt, súlyos veszteség érte, amikor a férje, Berki Krisztián egyik pillanatról a másikra elhunyt. Tragikus hirtelenséggel távozott, még csak elköszönni sem tudtak egymástól.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Mazsi összetört, de erősnek kellett maradnia a kislánya miatt, aki ugyan apa nélkül maradt, az édesanya mindent megad számára, ami lehetséges. Boldogok együtt, a gyermek sok erőt ad Mazisnak.

Szüksége is volt rá a történtek, illetve a támadások után, amiket kapott, és részben kap továbbra is. Amikor az ember belekerül egy negatív spirálba, úgy érezheti, hogy nagyon nehéz onnan kikerülni.

Mazsinak sikerült, egyre többet látni mosolyogni, bár a Dancing with the Stars harmadik évada alatt is sokan megtalálták a közösségi médián keresztül. Ennek is vége, az utóbbi hetek csendesebben teltek számára.

A divat továbbra is fontos részét képezi az életének, szeret csinosan öltözködni, most épp egy szexi csizmát mutatott be magán. Mazsi formájára sem lehet panasz, látványos vonalakat tudhat magáénak, és hol van még a nyári szezon.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi már elkönyvelte, hogy vége van