Berki Mazsi lehúzott tetejű Ferrarival gurulgat a panelek között

not image

A T-800-as

2021. február 6. - 07:37

Bizonyos szempontból még szürreális is lehet, mivel ezeket az autókat sokszor tengerpartok mellett láthatjuk, de valljuk be, egy Ferrari bárhol szépen feszít.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi mindig nagy feltűnést tudnak kelteni, mivel óriási népszerűségnek örvendenek. Vannak azonban, akik csak amiatt követik őket, hogy folyamatosan odaszóljanak valamit, és furkálódjanak.

A legtöbb esetben Mazsi nem reagál ezekre a kommentekre, vagy a nagyon durvákat törli, ami teljesen normális, mert nem jó reklám, ha ilyen hozzászólások is vannak egy közösségi médiás felületen, amit lassan 180 000 ember követ.

Az emberek közül vannak páran, akik rögtön hőbörögni kezdenek, ha egy híresség például valamilyen luxuscikket hord, vagy egy olyan autóban ül, amiről sokunk csak álmodozhatunk. Berkiéknél pár napja egy Ferrari parkol, amivel többek között Mazsi is rója a kilométereket.

Berki beszélt Tóth Gabi 500 ezer forintos krokodilbőr cipőjéről: “Nagyon-nagyon csúnyán beszélt”

„Amikor megláttam ezt a képet, a következő kérdés jutott eszembe magamhoz: ,,Minek örülsz Mazsi, sok a fogad?” de az igazság az, hogy én mindig örülök valaminek!” – írta a pénteki posztjában a képe mellé Mazsi.

„A Skodával miért nem pózolsz és posztolsz ennyit, mint ezzel a kölcsön Ferrarival?” – szólt oda nem túl kedvesen az egyik kommentelő. „Irigyésre mèltó életed lett Berki mellett eddig azt sem tudtu,k ki vagy…” – folytatta egy másik hozzászóló.