Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Berki Mazsi kemény fenékedzés közben, Magyarország egyik legformásabb teste

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha azt mondjuk, hogy Mazsi teste az egyik legjobb idehaza a sztárok közül, akkor valószínűleg nem tévedünk sokat.

Koronavírus idején szinte minden korlátozottabbá vált, ami nagyban igaz az edzőtermi lehetőségekre, melyek gyakorlatilag megszűntek létezni a korábbi formájukban, hiszen javarészt azok élhetnek ezekkel a lehetőségekkel, akik külön sportolói engedéllyel rendelkeznek.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ugyanakkor a szabadban még mindig számos olyan gyakorlat van, ami könnyen és gyorsan elvégezhető, illetve az otthonunkban sem kell túl nagy hely ahhoz, hogy formálódjunk. Számos ilyen videó van fent az interneten, amik segítenek ebben.

Egyes stúdiókban pedig olyan órákat tartanak, amik egy egészen hatékony edzésformát tesznek elérhetővé. Fogalmazzunk úgy, hogy Berki Mazsinak már egy ideje megvan a nyári formája, de ezektől az edzésektől minden eddiginél kerekebb és szebb lesz a feneke.

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

„A hely, ahol teljesen kikapcsolódom és visszatöltődöm… már hangolódom a holnapra, így gyorsan összevágtam egy kis videót az elmúlt 14 alkalom edzéseiből…” – írta a posztjában Mazsi, aki imádja ezt az edzésformát.

„Egyetlen egy a gond, hogy nehezen tudom tartani a ,,diétát”, így gyakran lecsúszik egy kis kenyérke vagy egy kis cukorka, de ennek ellenére is hatalmas átalakuláson mentem keresztül és alig várom a folytatás.” – árulta el a sztár.