Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Berki Mazsi kemény fenékedzés közben, Magyarország egyik legformásabb teste

Ha azt mondjuk, hogy Mazsi teste az egyik legjobb idehaza a sztárok közül, akkor valószínűleg nem tévedünk sokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koronavírus idején szinte minden korlátozottabbá vált, ami nagyban igaz az edzőtermi lehetőségekre, melyek gyakorlatilag megszűntek létezni a korábbi formájukban, hiszen javarészt azok élhetnek ezekkel a lehetőségekkel, akik külön sportolói engedéllyel rendelkeznek.

Ugyanakkor a szabadban még mindig számos olyan gyakorlat van, ami könnyen és gyorsan elvégezhető, illetve az otthonunkban sem kell túl nagy hely ahhoz, hogy formálódjunk. Számos ilyen videó van fent az interneten, amik segítenek ebben. Soron kívül Minimálisan javult, továbbra is stabil Robert Fico állapota

Egyes stúdiókban pedig olyan órákat tartanak, amik egy egészen hatékony edzésformát tesznek elérhetővé. Fogalmazzunk úgy, hogy Berki Mazsinak már egy ideje megvan a nyári formája, de ezektől az edzésektől minden eddiginél kerekebb és szebb lesz a feneke.

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

„A hely, ahol teljesen kikapcsolódom és visszatöltődöm… már hangolódom a holnapra, így gyorsan összevágtam egy kis videót az elmúlt 14 alkalom edzéseiből…” – írta a posztjában Mazsi, aki imádja ezt az edzésformát.

„Egyetlen egy a gond, hogy nehezen tudom tartani a ,,diétát”, így gyakran lecsúszik egy kis kenyérke vagy egy kis cukorka, de ennek ellenére is hatalmas átalakuláson mentem keresztül és alig várom a folytatás.” – árulta el a sztár.

Megszületett a hivatalos döntés, Xavi mégis távozik a Barcelonától

Megszületett az ítélet Xavi jövőjéről, de a katalánoknak nincs miért aggódniuk, már meg is találták edzőjük utódját.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.