Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Berki Mazsi Julia Roberts bőrébe bújt, kemény kritikákat kapott érte

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mazsi viccesre vette a figurát, de nem mindenki értékelte ezt, és volt pár keményebb kritika, amihez már hozzászokhatott a modell.

Berki Mazsi mindig igyekszik egy kis humort csempészni a posztjaiba, hogy egy kicsit más legyen, mint a megszokott. Néha ezt táncolással teszi meg, például az erkélyen, de az sem ritka, hogy egy kicsit színészkedik.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Most épp Julia Roberts bőrébe bújt, aminek nem mindenki örült, de őt ez nem nagyon hatja meg. „Igen igen tudom… kicsit bolond vagyok, de hogy Coelho mondja: ,,Bolond az, aki a saját világában él. (…) Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják. “ Imádom az életet & az életem.” – írta a posztjába.

A kommentek sem maradhattak el, amik közül sok negatívra sikeredett, és ez nem feltétlen az a hangnem, amit várnának a rajongók, még akkor sem, ha tudják, hogy vannak, akik egyáltalán nem kedvelik Mazsit.

„Borzalmas vagy!!!!!” – írta az egyik kommentelő, aki erre a hozzászólására több mint 400 likeot kapott.

„Sorry ,de ez nagyon gáz”

„Borzalom ez a nő”

„De gáz vagy, te jó ég”

„Nagyon bírtalak régen, de egyre jobban átformált téged a Berki. Nagyon kellemetlen nézni ezeket a videókat, nagyon gáz, ízléstelen, erőltetett, egyáltalán nem vicces és egyáltalán nem azt a nőt látom aki te valójában vagy. Persze egy nárcisztikus hálójában, sajnos ez történik.”

„Borzasztó ronda embernő vagy…”

„Julia most felröhögött rajtad”

„Te ehhez nagyon átlag nő vagy”

„Te Julia Roberts-től nagyon messze vagy. Felesleges erőlködnöd.”