Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Berki Mazsi Julia Roberts bőrébe bújt, kemény kritikákat kapott érte

Mazsi viccesre vette a figurát, de nem mindenki értékelte ezt, és volt pár keményebb kritika, amihez már hozzászokhatott a modell.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Berki Mazsi mindig igyekszik egy kis humort csempészni a posztjaiba, hogy egy kicsit más legyen, mint a megszokott. Néha ezt táncolással teszi meg, például az erkélyen, de az sem ritka, hogy egy kicsit színészkedik.

Most épp Julia Roberts bőrébe bújt, aminek nem mindenki örült, de őt ez nem nagyon hatja meg. „Igen igen tudom… kicsit bolond vagyok, de hogy Coelho mondja: ,,Bolond az, aki a saját világában él. (…) Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják. “ Imádom az életet & az életem.” – írta a posztjába. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A kommentek sem maradhattak el, amik közül sok negatívra sikeredett, és ez nem feltétlen az a hangnem, amit várnának a rajongók, még akkor sem, ha tudják, hogy vannak, akik egyáltalán nem kedvelik Mazsit.

„Borzalmas vagy!!!!!” – írta az egyik kommentelő, aki erre a hozzászólására több mint 400 likeot kapott.

„Sorry ,de ez nagyon gáz”

„Borzalom ez a nő”

„De gáz vagy, te jó ég”

„Nagyon bírtalak régen, de egyre jobban átformált téged a Berki. Nagyon kellemetlen nézni ezeket a videókat, nagyon gáz, ízléstelen, erőltetett, egyáltalán nem vicces és egyáltalán nem azt a nőt látom aki te valójában vagy. Persze egy nárcisztikus hálójában, sajnos ez történik.”

„Borzasztó ronda embernő vagy…”

„Julia most felröhögött rajtad”

„Te ehhez nagyon átlag nő vagy”

„Te Julia Roberts-től nagyon messze vagy. Felesleges erőlködnöd.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.