Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Berki Krisztiánék ismét költöznek, de hova?

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi elismerte, nem a legideálisabb 7,5 hónaposan költözni, de izgalmasnak tartja, és hamarosan újabb információkat oszt meg a történésekről.

Berki Krisztián és Berki Mazsi hamarosan új helyre költöznek, de egyelőre nem tudni, hogy mi ennek a pontos oka. Egyre többen érdeklődnek, miért kelnek útra, mi a pontos ok, illetve remélik a követők, nem egy kisebb házban, vagy lakásban folytatják az életüket.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Mazsi lassan 8 hónapos terhes, de úgy érzi, a költözést követően egy olyan helyen tologathatja majd a kislányát, ami nagyon-nagyon jó lesz neki. A jeleni környezet nem a legideálisabb számára, mert az úton sok a por, még mindig nem betonozták le azt a részt.

Ugyanakkor elismerte, nem éppen szeretett volna 7,5 hónaposan költözni, de ahogyan ő fogalmazott, „mindig van valami kis izgalom az ember életében, és ez így van jól.” Az Instagram oldalára feltöltött videóban elmondta, be fog számolni a részletekről, a költözésről, a lakásról, amiről eddig sokat nem tudni.

Tolvai Reni pikáns mellerős képe után páran kissé kiakadtak, és Tóth Andi is szóba került

Elárulta, sok dolgot még meg sem rendeltek, illetve egyes részek csak most fognak megérkezni, valamint az asztalos munkában van. „Úgyhogy izgalmas lesz.” – mondta Mazsi mosolyogva a tőle megszokott pozitivitással.

Lapozó: 1 2