Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Béres Anett hangsúlyozza, nem bulizni ment a teaszeánszra

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anett az RTL Reggeli műsorában adott interjút, ami alatt újabb részleteket osztott meg a rosszul sikerült teaszeánszról, ami kis híján az életébe került.

Anett az interjújában elárulta, a mai napig sok bántást kap a teaszeánsza kapcsán, és szerinte az emberek nem tudják, nem akarják megérteni azt, hogy nem bulizni ment el az eseményre, és nem is azért, hogy jól érezze magát, hanem hogy meggyógyuljon.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Elismeri, rossz döntést hozott, miközben más embernek akarják őt beállítani, mint a valóság. „Én meggyógyulni mentem erre az egészre. Volt egy kapcsolatom, amiből nem tudtam kijönni, évek óta nem tudtam megoldani egy lelki problémát magamban.” – mesélte Anett, aki remek formának örvend.

Nem sokkal ezután ment el a szeánszra, amiről sokat olvasott és dokumentumfilmeket is nézett. Hozzátette, akkoriban semmiből nem állt az élete, mindenhol ilyen dokumentumfilmeket nézett a YouTube-on.

Anett nagyon megbánta

„Én azt gondoltam, hogy ez fog segíteni a lelki problémámon. Rosszul gondoltam. Ez egy nagyon veszélyes dolog.” Azt mondja, tudatlanul ment oda, és ha tisztában van azokkal a bizonyos dolgokkal, akkor esze ágában nincs elmenni.

Rendkívül rossz élményként élte meg az eseményt, emiatt is akart elmenekülni onnan. A tea mindenkire más hatással van, és ez Anett esetében sem volt másképp, aki rendkívül furcsa állapotba került.

Bekerült egy másik dimenzióba, és a tudata nem tudott visszatérni a valóságba. Úgy kell mindezt elképzelni, mint amikor az ember álmodik, és azt gondolja róla, hogy a valóság, de tudta, benne van ebben a dimenzióban, ahonnan nem tudott visszatérni.

„Próbáltam visszahozni a tudatomat, mert annyi volt bennem, hogy ez nem a valóság, vissza kell jönnöm. És ezzel küzdöttem órákon keresztül, hogy a tudatomat kihozzam a valóságba.” – mesélte Anett, akinek elmondása szerint a szeánszt tartó nő még rosszabb állapotban volt, mint ők, így egy olyan ember sem volt velük, aki józanul mérheti fel a helyzetet. „Nem tanácsolom senkinek, hogy odamenjen.”