Clouds
21 Budapest
Dollár
344,24 Ft
Euró
368,77 Ft
Font
428,01 Ft
Bitcoin
25,787 $

Sáfrány Emese vadítóan szexi pink szettben köszönt be a rajongóknak

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint mindig, Sáfrány Emese nagyon is megadta a módját, és egy igen látványos pink szettben érezte jól magát péntek este.

Sáfrány Emese egy ideje elsősorban már édesanya, és mivel különvált gyermeke édesapjától, változtatnia kellett az életén. Soha nem könnyű ebben a formában nevelni egy gyermeket, ugyanakkor fontos, hogy az emberek ne húzzák egymás idejét, ha valami nem működik.

Soron kívül Összekapta magát a forint hétfő estére

Emese szívesen beszél a tapasztalatairól, amik mások számára is értékesek lehetnek. Emellett arról sem feledkezik meg, hogy tovább és tovább fejlődjön, mert ennek is a lista első felében kell szerepelnie.

A vonzó és csinos sztáranyuka pénteken elment kikapcsolódni, és az eseményen Béres Anett is ott volt. Jó barátnők ők ketten, és nagyon csinosan öltöztek fel, Emese például egy pink egyberuhát választott.

„Egy igaz barát nevet a vicceiden, még akkor is amikor nem olyan jók. A barát együtt érez veled minden helyzetben. A barát az, aki mindent tud rólad, és még is feltétel nélkül szeret téged.” – olvasható Emese bejegyzésében.

„A barát az, akivel olyan közös élmények, helyzetek kötnek össze, amivel örök kötelek köt titeket össze.” – foglalta össze gondolatait a légtornász, aki ezúttal is egy igen látványos szettben jelent meg.