Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Béres Anett akár bikinimodell is lehetne (fotók)

Béres Anett nagyon komoly formában vágott neki a 2024-es nyári szezonnak, akár bikinimodell is lehetne.

...svg content...Fotó: Instagram/Béres Anett
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Sáfrány Emese nyári formájáról, amire ezrek kapták fel a fejüket. Rendkívül erős és látványos vonalakat hozott össze, és úgy áll rajta a bikini, mint csak keveseken. Bármelyik parton komoly feltűnést keltene.

Ne feledkezzünk meg Béres Anettről sem, aki történetesen Emese legjobb barátnője. Legutóbb is együtt nyaraltak, és a ValóVilág egykori sztárja még nagyobb dicséretet érdemel, mert két évvel ezelőtt olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy az majdnem az életébe került. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Sokáig csavarokkal a hátában élt, amik pokoli fájdalmakat okoztak számára. Ennek ellenére kifogástalan nyári formát hozott össze, ami láttán csak dicsérettel tudunk lenni Anett felé, akiért szintén megőrülnek a férfiak.

„Mindig is a kedvenc évszakom volt a nyár, és ez mostanra sem változott. Imádom a meleget, a tengert, a napsütést, és mindent ami ehhez az évszakhoz köthető.” – írta a posztjában Béres Anett az Instagram oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Súlyos kihívásokkal néz szembe a MÁV a hőhullám és az elavult infrastruktúra miatt.