Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,17 Ft
Euró
379,09 Ft
Font
442,21 Ft
Bitcoin
43,803 $

Benzema nem tagadja, Ronaldo is befolyásolta a döntésében

A tavalyi Aranylabdás három szezonon keresztül erősíti majd az Al-Ittihad csapatát.

MTI/EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szaúdi bemutatkozásakor Benzema elárulta, hogy barátja és korábbi csapattársa, Ronaldo is befolyásolta döntését, hiszen az ő jelenléte is példázza a fejlődést a ligában – írja a 90min.com.

„Az Al-Ittihad egy új kihívás számomra. Ez egy jó bajnokság, és sok jó játékos van itt” – mondta Benzema, hozzátéve, hogy azért érkezett, hogy címeket nyerjen, akárcsak a Real Madridban tette. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Habár a 35 éves francia klasszis madridi búcsúzásakor elmondta, hogy az eredeti terve szerint a Realból szeretett volna visszavonulni, kapott egy ajánlatot, amire végül igent mondott.

A hírek szerint Benzema évi 200 millió eurós fizetést kap majd új klubjában, ám mint korábban arról beszámoltunk, nem ő az egyetlen a szaúdi topklubok kívánságlistáján.

Az előző hétvégén szaúdi küldöttségek repültek európai országokba, hogy „jövedelmező” ajánlatokat tegyenek olyan európai labdarúgósztároknak, akiknek hamarosan lejár a szerződésük, és akár már a nyáron új csapatot válaszhatnak.