Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Nagy bejelentést tett a kormány, ingyenessé válik a jogosítvány a középiskolásoknak

Újabb nagy bejelentést tett a kormány, melynek értelmében ingyenesen szerezhetik meg a jogosítványt a középiskolás tanulók.

...svg content...Fotó: Unsplash/David Emrich
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar kormány a fiataloknak is igyekszik kedvezni, és számos támogatást vezetett már be az évek során. Most itt a következő, ugyanis kiderült, hogy szeptember első napjától az állam ingyenesen biztosítja a jogosítványt a középiskolásoknak. Ez magában foglalja a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati órákat, vizsgákat is.

„2024. szeptember 1-jétől az állam ingyenesen biztosítja a jogosítványt a középiskolásoknak. Ebbe beletartoznak a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati órák, vizsgák is.” – írta a Facebook oldalán Tuzson Bence igazságügyi miniszter, aki hozzátette, folyamatosan azon dolgoznak, hogy segítsék az emberek mindennapi életét.

Hamarosan újabb eredményekről fog beszámolni az igazságügyi miniszter. „A deregulációs munkacsoporttal folyamatosan dolgozunk azon, hogy leszámoljunk a felesleges bürokráciával és segítsük az emberek mindennapi életét. A munka folytatódik, hamarosan újabb eredményekről fogok beszámolni.”

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt