Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Befejezik a Rust című filmet, továbbra is Alec Baldwin a főszereplő

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha Alec Baldwin továbbra is gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával néz szembe, a Rust című filmet a tragédia ellenére is befejezik.

A produkció ügyvédje a CNN-nek nyilatkozva osztotta meg, hogy annak ellenére, hogy Alec Baldwin gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával néz szembe a forgatáson történt tragédia miatt, a Rust című filmet befejezik az alkotók, a főszereplő pedig továbbra is Alec Baldwin.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Melina Spadone, a Rust Movie Productions ügyvédje megosztotta, a film forgatási munkálatainak folytatása során “biztonsági felügyelők és szakszervezeti tagok vesznek részt, és kizárják a munkafegyverek vagy bármilyen lőszer használatát”.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az ügyészek bejelentették, hogy vádat emelnek Baldwin és a film fegyverkezelője, Hannah Gutierrez Reed ellen, a Rust című film 2021 októberi egyik forgatási napján történt tragédia kapcsán, melyben Halyna Hutchins operatőr életét vesztette.

Baldwin úgy tudta, hogy egy kellékfegyvert tart kezében, amiben kelléklőszer van, ám valójában éles lőszer volt benne: a színész az utasítások alapján elsütötte a fegyvert, az éles lőszer pedig eltalálta az operatőrt, aki belehalt sérüléseibe, illetve a rendezőt is, ám ő túlélte a balesetet.