Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Újabb részletek derültek ki a bécsi bordélyházban megölt három nő haláláról

Egyre több részlet lát napvilágot a Bécsben történt kegyetlen gyilkosságról, aminek három nő az áldozata.

Fotó: Unsplash/Simon Berger
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, három nőt találtak holtan Bécsben egy bordélyházban. Még mindig sok a kérdőjel az ügyben, de egyúttal egyre több részlet lát napvilágot a történtekről, és a gyanúsítottról. A 27 éves gyanúsított férfit a gyilkosságok helyszínéhez közeli parkban fogták el. Többek között egy kés is volt nála, amivel a gyilkosságokat követhette el.

Miután rátaláltak az áldozatokra, azonnal riasztották a mentőket a helyszínre, de már ők sem tudtak rajtuk segíteni. Az Wien ORF arról számolt be, hogy az első megállapítások szerint a megölt három nőn kívül más nem tartózkodott a bordélyházban a személyzet részeként. A nők korát és állampolgárságukat sem hozta nyilvánosságra a rendőrség, ahol jelenleg is helyszínelés zajlik.

Este 9 óra körül érkezett a segélyhívás az emberölés ügyében, amikor egy járókelő vérnyomokat látott a ház előtt, majd riasztotta a rendőrséget, akik követve a vérnyomokat eljutottak a feltételezett gyilkoshoz a közeli parkban. A 27 éves férfi ott rejtőzhetett el a gyilkosságok elkövetését követően, de még csak az indítéka sem ismert.

A gyanúsítotton vágásokat találtak, ugyanakkor azok nem voltak életveszélyesek. A mentőszolgálat sürgősségi orvosi ellátásban részesítette, majd letartóztatták és egy kórház baleseti osztályára szállították. Szintén Bécsben történt, amikor péntek kora reggel egy 51 éves nőt és a 13 éves lányát holtan találták, rajtuk sem tudtak már segíteni a mentők.

A rendőrségi vizsgálatok szerint tompa tárgy okozhatta a halálos traumát, és valószínűleg az áldozat férje vagy az apja az első számú gyanúsított. A hatóságok a gyilkosságok után azonnal nyomozást rendelt el a család teljes környezetét illetően, és keresik a potenciális gyilkost.